partnersGastropartners is leverancier, partner en specialist op het gebied van horeca-techniek en toebehoren.  Bij alles wat we doen staan, onze kernwaarden, Service, Kwaliteit en Klanttevredenheid,  telkens centraal. Op basis van deze waarden, hebben we een grote klantenkring opgebouwd

Service

We leven in een tijd waarin techniek steeds meer taken overneemt van de mens. Niets is vervelender dan een technisch probleem, een gemis aan toebehoren of originele onderdelen. Stilstand kan immers uw bedrijfsproces ernstig verstoren. Hier zijn wij ons bij Gastropartners terdege van bewust en daarom streven we er naar, om te allen tijde een goede service te verlenen.

Kwaliteit

Kwalitatief hoogwaardige techniek vormt de basis van een  goed werkende groot keuken. Omdat de apparatuur in de keuken dagelijks intensief wordt gebruikt, is het erg belangrijk om hiervoor de juiste toebehoren in huis te hebben. De artikelen die Gastropartners levert, zijn originele artikelen en komen dan ook altijd rechtstreeks van de fabrikant. Door de goede relaties met fabrikanten, kan Gastropartners ook nog eens rechtstreeks  inkopen tegen gunstige tarieven. U heeft daarom altijd de beschikking over originele, kwalitatief hoogwaardige en voorgeschreven benodigdheden, tegen gunstige prijzen.

Klanttevredenheid

Een horeca keuken bestaat uit meer dan alleen maar apparatuur. In de keuken werken mensen, vaak onder tijdsdruk, terwijl de gerechten die bereid worden telkens aan hoge kwaliteitseisen moeten voldoen. De processen moeten goed ingericht zijn en technische storing moeten tot een minimum worden beperkt.

Gastropartners is uw partner op het gebied van horeca-techniek, zodat u verzekerd kunt zijn van een technisch goed functionerende keuken.

Innovatie en noviteiten

Uiteraard mag u naast de bestaande technische producten, ook innovatieve producten bij ons verwachten. Producten waarmee u uw bedrijfsproces verder kunt optimaliseren en / of direct een aanzienlijke besparing kunt realiseren. Een besparing op onderhoudskosten en /of dagelijkse verbruiksartikelen. Denk hierbij onder andere aan onze innovatieve waterontharders, die de onderhoudskosten en energiekosten direct zullen verlagen. Of wat dacht u van onze frituurolie besparende oplossingen. Door onze innovatieve oplossing toe te passen kunt u meer dan 50%! besparen op het frituurolie verbruik.

Bijkomend voordeel is,  dat u naast deze besparing ook uw energieverbruik tussen de 10 en 20 % naar beneden kunt bijstellen. Of onze revolutionaire anti slip, die officieel gebruikt mag worden in de voedselindustrie. Door het eenmalig (laten) aanbrengen van onze anti-slip worden in het oppervlak van de tegel microscopisch kleine poriën aangebracht. Door deze permanente verandering van het oppervlak zal het water wat zich onder de voeten bevindt gemakkelijk kunnen wegvloeien, waardoor de tegel een natuurlijke antislip werking heeft en behoudt.

Uw interesse gewekt en nieuwsgierig geworden…….?  Neem contact met ons op.

Gastropartners

  • Pionier op het gebied van innovatieve producten, met als doel u direct op uw reguliere kosten te kunnen laten besparen, het werk te vergemakkelijken en of veiliger te maken.
  • Leverancier in grootkeuken toebehoren en specialist in het leveren van onderdelen voor de gerenommeerde merken combisteamers.
  • Leverancier van dagelijkse verbruiksartikelen.
  • Rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Almelo, zonder tussenkomst van tussenhandelaren.

Wilt u weten wat we daarnaast nog meer voor u kunnen betekenen of wenst u een offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ook u graag van dienst.