Gastropartners is de partner op het gebied van horeca-techniek, leverancier in grootkeuken toebehoren en specialist in het leveren van onderdelen voor de gerenommeerde merken Combi-Steamers.  Onderdelen die u zelf eenvoudig kunt Over Gastropartner !vervangen of door uw eigen onderhoudsmonteur of servicebedrijf kunt laten monteren. U kunt hiermee direct op uw reguliere onderhoud besparen.

Een groot-keuken vergt het een en ander aan dagelijks onderhoud. Ook deze, dagelijks, benodigde onderhoudsmiddelen waaronder diverse reinigers, zijn uit voorraad leverbaar en zoals u mag verwachten kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor de doeleinden waarvoor u deze wenst te gebruiken.

Al onze artikelen worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Almelo, zonder tussenkomst van tussenhandelaren. Dit is voor uw bedrijfsvoering wel zo eenvoudig en prijstechnisch gezien ook aantrekkelijk.

Wilt u weten wat we daarnaast nog meer voor u kunnen betekenen of wenst u een offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ook u graag van dienst.