De enige kwalitatief hoogwaardige professionele gasslang voor de HORECA

Onze gasslangen zijn standaard voorzien van het keurmerk BS 669: Part 2: 1997, zoals ook wordt vereist door o.a. Gastec. De gasslang is speciaal ontworpen voor horeca en grootkeuken toepassingen, maar kennen meerdere toepassingen. Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid  staan bij ons bovenaan. Deze gasslang staat bekend als dé Rational gasslang, Metos gasslang, Pizza oven gasslang.

Wist u dat deze flexibele RVS gasslang verplicht is in de grootkeuken voor het gedeelte achter inbouw kooktoestellen, ovens, combisteamers, stoomovens, fornuizen, pizza ovens, wok branders etc. Het loskoppelen is heel eenvoudig, de snelkoppeling zal direct de gastoevoer afsluiten, zodat het schoonmaken achter de keukenapparatuur in alle veiligheid kan gebeuren.

Flexibele gasslang compleet

De Saraflex flexibele RVS gasslang is de idealeoplossing voor het aansluiten van gascomponenten, die voor service of schoonmaak doeleinden eenvoudig afgekoppeld moeten kunnen worden.

Voor een optimale veiligheid wordt ook een trekontlasting standaard bijgeleverd.  De koppeling is volledig verchroomd en deze kan in tegenstelling tot koperen koppelingen niet verkleuren of groen uitslaan. Dit is een absolute pré voor het gebruik in de groot keuken branche.

De gasslang is standaard voorzien van een duurzame antibacteriële gele beschermmantel met coating, welke permanent rimpelloos en glad blijft, zo voldoet deze slang aan alle hygiënische kwaliteitseisen (easy clean). Tevens is deze mantel hitte en scheurbestendig.

De felxibele gasslang wordt gebruikt voor:

  • Rational gasaansluiting, Metos gasaansluiting (gasslang 3/4)
  • Pizza oven aansluiting
  • Woonboten / schepen aansluiten op de kade gas voorziening
  • Heater aansluiting

Eigenschappen:

De binnenzijde van deze slang is voorzien van een spiraalvormig gegolfde RVS (316) slang, welke bekend staat om de uiterst flexibele eigenschappen. Geschikt voor alle gassoorten (aardgas, propaan, butaan). Om het aan- en afkoppelen te vereenvoudigen, is deze slang standaard voorzien van een snelkoppeling. Deze gas snelkoppeling is standaard voorzien van een afsluitklep, welke direct wordt afgesloten indien de koppeling wordt losgekoppeld. Op deze wijze is veiligheid permanent gegarandeerd. Tevens wordt er standaard een veiligheidskabel meegeleverd en een Nederlandse montage handleiding. Om de prijzen concurrerend te houden hebben.

Bestellen:

wij er voor gekozen 2 hardlopers op voorraad te nemen. Direct via onze webshop te bestellen:

SnelkoppelingT

Interesse?

Neem contact met ons voor een offerte of installatiemogelijkheden.

Of vul het onderstaande formulier in.