De originele, gepatenteerde milieuvriendelijke, elektronische waterontharder, die wél waarmaakt wat het belooft.

Het intelligente systeem voor de behandeling van hard water in horeca, grootkeuken, industrie, kantoor of bij u thuis. Eindelijk een goede manier om zonder toevoegingen van zout en of een filtersysteem het water te ontharden.

Hoe ontstaat kalkaanslag

Kalkaanslag of ketelsteen wordt veroorzaakt door opgeloste mineraalionen in het water en hechten zich aan oppervlakken zoals van verwarmingselementen, douche- koppen, kranen en badkamertegels.

De oplossing

De traditionele waterontharder kan dit voorkomen, maar vereist onderhoud en regelmatige zouttoevoer waarbij het niet helemaal ongevaarlijk is dit water te drinken. Er wordt immers iets aan het water toegevoegd. Bovendien is dit soort systemen niet in staat leidingen te ontkalken. Niet alleen de Horeca, zoals hotels en restaurants, hebben last van kalkaanslag veroorzaakt door hard water, maar ook kantoren, industrie en niet te vergeten uw eigen woning. Allemaal heeft men baat bij een onderhoudsvrije waterontharder.

De Gastropartners Scale Control is een milieuvriendelijke ontkalker zonder onderhoud en verandert de samenstelling van het water niet.  Waarom zouden we dat ook willen. Nederland behoort immers tot de landen met het beste drinkwater van Europa.  Eenmaal aangesloten, verdwijnt de kalkaanslag of ketelsteen geleidelijk zonder dat u er nog iets aan hoeft te doen. Het gepatenteerde systeem garandeert het ontkalken van uw complete watersysteem.

Met dit systeem behandelen we inmiddels leidingen met een diameter van 15mm in huishoudens, tot wel 3000mm doorsnede in de industrie.

Bestellen

De voordelen op een rij

  • Verbetert warmteoverdracht efficiëntie en bespaart dus energie
  • Het water voelt zachter aan, vriendelijker voor huid en haar. Een jeukerige huid ten gevolge van hard water wordt verminderd
  • Vermindert schuim en verbetert de werking van zeep
  • Verbetert de doorstroom van water en herstelt de druk
  • De levensduur van waterboilers, verwarmingselementen, filters en membranen wordt aanzienlijk verlengd
  • Ook onzichtbare kalkaanslag (op kranen, douchekoppen, aanrecht en toiletten) zal worden verwijderd.

Kenmerken

  • Geen toevoeging van zout en chemicaliën
  • Onderhoudsvrij en eenvoudig door uzelf te installeren
  • Werkt op koperen, ijzeren en kunststof leidingen
  • Verwaarloosbare energiekosten

Niet goed geld terug

We zijn zo overtuigd van de werking van het product, dat we u een tevredenheidsgarantie geven van 12 maanden.

Bestel vandaag nog in onze webshop de waterontharder van uw keuze en overtuig uzelf. Of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijke oplossingen en toepassingen in Horeca, grootkeuken, kantoor, industrie en/of woonhuis. Wij bepalen graag samen met u welke oplossing in uw situatie het meest geschikt is.

Bestellen